Foredrag 

Center For Personlig Udvikling (CPU) er en forening med fokus på spirituelle emner. Foreningen arrangerer foredrag i Viborg 2 gange om måneden.

Foreningen vil skabe rum for, at mennesker kan mødes i et fællesskab med andre ligesindede, der ønsker inspiration, nærvær og samvær omkring deres spirituelle udvikling. Meld dig ind i vores forening og vær en del af fælllesskabet.  Læs om hvordan du bliver medlem af CPU og fordelene ved at være medlem (her

Ud over at du her på siden kan læse om de mange spændende foredrag, der holdes i CPU, så har du flere andre muligheder for at følge aktiviteterne i CPU: 

  • Billetsalg foregår via NemTilmeld (NemTilmeld)
  • Du kan læse om foredragene i folderen, som du kan downloade på forsiden 
  • Du kan få tilsendt en mail med nyheder fra CPU (nyhedsmail)
  • Du kan følge CPU på facebook ved at Like siden (CPU-facebook

KØB BILLET

NYT..... Fra januar 2019 skal du ikke længere købe billet på Billetto. Nu skal du købe via NemTIlmeld, som er lidt lettere at anvende. Her kan du også få en kvittering til dit regnskab, hvis du har brug for det. 

HVIS der ikke er udsolgt, kan du kontant købes billet i døren. Hvis der er udsolgt, bliver det annonceret via NemTIlmeld og Facebook. Der vil også blive sendt en mail til alle, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. 

Hjælp os: Af hensyn til det praktiske er det en stor hjælp for os, hvis du køber billet på forhånd. Når vi ved, hvor mange der kommer, kan vi bestille nok kaffe/the og være klar med det rigtige antal stole, så der ikke opstår en masse forvirring og uro lige inden foredraget.  


BLIV MEDLEM OG FÅ RABAT 

Som medlem af CPU får du rabat på foredrag. Læs mere i punktet Medlem

Foredragene foregår i Borgerhuset Stationen i det store rum 'Salen' på 1. sal, Ll Sankt Hans Gade 7-9 i centrum af Viborg