Foredrag 

Center For Personlig Udvikling (CPU) er en forening med fokus på spirituelle emner. Foreningen arrangerer foredrag, arrangerer lysmeditationer og cafe.

Foreningen vil skabe rum for, at mennesker kan mødes i et fællesskab med andre ligesindede, der ønsker inspiration, nærvær og samvær omkring deres spirituelle udvikling. Meld dig ind i vores forening og vær en del af fælllesskabet.  Læs om hvordan du bliver medlem af CPU og fordelene ved at være medlem (her

Ud over at du her på siden kan læse om de mange spændende foredrag, der holdes i CPU, så har du flere andre muligheder for at følge aktiviteterne i CPU: 

  • Billetsalg foregår via NemTilmeld (NemTilmeld)
  • Du kan læse om foredragene i folderen, som du kan downloade på forsiden 
  • Du kan få tilsendt en mail med nyheder fra CPU (nyhedsmail)
  • Du kan følge CPU på facebook ved at Like siden (CPU-facebook

KØB BILLET

Køb billet via Nemtilmeld (cpu.nemtilmeld.dk), hvor du kan se en samlet oversigt over alle foredragene Via Nemtilmeld kan du få en e-mail kvittering til dit regnskab, hvis du har brug for det.  Du behøver ikke printe billetten ud, for vi trækker en liste med navne af billetsalg. 

Hvis der IKKE er udsolgt, kan du købe billet i døren. Her kan du betale kontant eller med Mobilpay. Hvis der er udsolgt, vil vi forsøge at annoncere via NemTIlmeld og Facebook, men vi kan ikke love, at det kommer ud til alle.  

Hjælp os: Af hensyn til det praktiske er det en stor hjælp for os, hvis du køber billet på forhånd. Vi får alle en bedre aften, når der er bestilt nok kaffe/te og fundet nok stole frem.


BLIV MEDLEM OG FÅ RABAT 

Som medlem af CPU får du rabat på foredrag, og du kan komme gratis til meditation og cafe. Læs mere i punktet Medlem

Foredragene foregår i Borgerhuset Stationen i det store rum 'Salen' på 1. sal, Ll Sankt Hans Gade 7-9 i centrum af Viborg