SHINE Meditation

SHINE Meditation er et initiativ under CPU.

Januar 2018 startede vi op med lysarbejde under B.Kim Pedersen, men fra august 2018 udvider vi til også at have enkelte dage med andre meditationer.

Der vil ikke blive meldt ud i forvejen, hvem der står for meditationerne. Men mød op med positivt sind og vær åben for en god oplevelse.

Der er ingen forplejning, men hvis Cafe Brændpunktet har åben, og der er stemning for det, kan vi mødes i cafeen efter meditationen til en kop kaffe/te til gensidig inspiration.

Alle kan være med til SHINE Meditation, så kom frisk uanset om du er vant til at meditere eller ej. 

Planlagte meditationer 2018:

  • Lysarbejde: torsdage 13/12. 
  • Meditation: 6/12

Tidspunkt: kl. 16.30-17.30.

Sted: Borgerhuset Stationen, LI. Sankt Hans Gade 7, Viborg. Se lokale på lystavlen ved indgangen. 

Pris: Gratis for medlemmer af CPU. Øvrige skal betale kr. 20,00. Medbring aftalte penge. 

Tilmelding: Ingen.

Facebook: Tilmeldt dig gruppen SHINE Meditation Viborg og læs mere.

Mere om SHINE Meditation (lysarbejde)

SHINE Meditation er et lysarbejde vejledt af teosof B.Kim Pedersen og indviet den 8. januar 2018 ved CPU's nytårsarrangement. Via kanaliserede meditationer kobler vi os på et fælles meditationskraftfelt, som består af andre andre grupper i Danmark og forskellige steder i Europa. 

Vi er med til at hæver energien (vibrationen) og løfter bevidsthedsniveauet for alle; for alle grupperne i fællesskab, for vores gruppe og for den enkelte. Samtidig med at du hæver din egen vibration, så modtager du også en healing, som er med til at styrke dig. 

Meditationerne bliver optaget, og du kan til enhver tid finde dem på Kims hjemmeside. Der kommer en ny meditation hver måned, og du kan med fordel høre meditationen flere gange om måneden hjemmefra og når det passer dig. Hver gang løfter du din energi og får healing, men det er altid en fordel at meditere sammen med andre, for sammen styrker vi vores energi ekstra meget. Derfor anbefaler vi også, at du kommer til fællesmeditationerne, når du har mulighed for det, eller i det mindste mediterer på samme tidspunkt som gruppen. 


Link til meditationerne: Du finder de indtalte meditationer Her. Vælg meditationen for "Region Midtjylland".  

Facebook: Du kan tilmelde dig Facebookgruppen Shine Meditation Viborg. 

Ros/ris og oplevelser: Vi modtager gerne ros og ris. Vi vil også meget gerne høre, hvad du får ud af meditationerne; har de været med til at flytte noget i dit liv, har du fået mere ro, kan du mærke healingen, møder du modstand under medtationen, eller andet du har lyst til at fortælle. Skriv gerne ned og aflever det til værtinden på en meditationsaften eller til en fordragsaften. Du kan også sende en mail via kontakt (se her). 

Spørgsmål: Send en mail til CPU via kontakt (se her), eller spørg en fra bestyrelsen på en foredragsaften.