Foredrag   (køb billet på cpu.nemtilmeld.dk

Som bruger af Borgerhuset Stationen følger vi som forening sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger ifm. Covid-19 i forhold til afstand, antal deltagere og andre tiltag.
Derfor er begrænset antal billetter sat til salg, og der kan kun købes billet ved døren, såfremt deltagerantallet til lokalet ikke overskrides. 

Maria Magdalene og De Ni Porte

15. september 2020 kl. 19:00 til 21:30

Marianne Miravet Sorribes, forfatter, psykoterapeut, healer

Sted: Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg.
Pris: kr. 90 for medlemmer (kr. 125 for ikke medlemmer).
Vi får et indblik i, hvordan vi i dag kan bruge Maria Magdalenes budskaber til en indre rejse mod at skabe balance i os selv og i verden omkring os Man siger, at det var helgenfiguren Maria Magdalene, som underviste disciplene, da Jesus døde. Hun lærte dem blandt andet at tackle sorg, og hun lærte dem om tilgivelse.
Kom og bliv inspireret til at leve et vitalt, energifyldt og forbundet liv i kontakt og balance, et liv forankret i Den Guddommelige Feminine Energi, som er en indre kraft i både mænd og kvinder.
Aftenen vil rumme en indre rejse ind i hjertet og give nogle forslag til, hvordan livet kan mødes med åbenhed, tillid og forbundethed . Du får også en række øvelser, som du kan lave derhjemme.


Indiansk visdom, ceremonielle sange og dit personlige medicinhjul

8. oktober 2020 kl. 19:00 til 21:30

Merete Munkholm Lenbroch, proceskonsulent 

Sted: Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg.
Pris: kr. 90 for medlemmer (kr. 125 for ikke medlemmer).

Merete Munkholm Lenbroch har fulgt sortfodsindianernes læring og gennemgået træning af indianerne igennem 15 år. Hos indianerne oplevede hun, at her kunne hun ikke ”smutte” fra sig selv. Her var der ingen comfortzone og ingen måder at skjule sig. Her var det praksislæring og ikke meget teori. Her lærte hun, at hvis du vil ændre noget i livet, ja, så kræver det noget af dig på den ene eller anden måde. Disciplin, vedholdenhed og det at ”turde” er noget af det.
Indianernes gamle traditioner og ceremonier blev Meretes vej hjem til at søge sine egne rødder. Hun kommer og deler sin egen vej, og hvad det er indianerne kan, som vi kan lære af i vores kultur. Hun synger måske et par indianske sange og vil dele et af de indianske medicinhjul med jer til inspiration til egen udvikling.Klarsynaften - en aften i den åndelige verden

27. oktober 2020 kl. 19:00 til 21:30

Vibeke Liljan Broch-Lips, clairvoyant medium

Sted: Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg.
Pris: kr. 115 for medlemmer (kr. 150 for ikke medlemmer).

Denne aften vil det clairvoyante medie, Vibeke Broch Lips, åbne op for en spændende oplevelse i den åndelige verdens tegn. Vibeke vil lave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.
Vibeke fortæller, at det vil blive en oplevelse i livsglædens tegn, som kan være følelsesladet, men beskederne vil blive afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Vibeke prøver at få så mange igennem som muligt Vibeke arbejder seriøst, hvor både etik, humor og kærlighed er i højsæd e. Så gå ikke glip af denne spændende aften


Spirituel hypnose

16. november 2020 kl. 19:00 til 21:30 

Jette Ulrich, mentor, foredragsholder, underviser og leder af "SiQ Huset"

Sted: Borgerhuset Stationen Ll. Sct. Hans Gade 7, Salen, 1. sal, Viborg.
Pris: kr. 90 for medlemmer (kr. 125 for ikke medlemmer).

Kender du følelsen af at møde en fremmed person og føle, at det er som om, du kender vedkommende, så kan det være en kosmisk kontrakt, der er afgivet i et tidligere liv. Og måske undrer du dig over, hvorfor bestemte ting sker i dit liv.
Denne aften vil Jette Ulrich fortæller om, hvordan den spirituelle hypnose kan give dig svar på dine spørgsmål.
- Hvordan vi kan koble det fysiske og åndelige liv sammen, så sjælen får mulighed for at skabe den udvikling, vi har brug for.
- Hvordan den spirituelle hypnose kan involvere en eller flere hjælpere fra Universet i en forandringsproces.
- Hvordan regression og rejse til sjælsplanet kan give dig indsigt og frigørelse til at leve et liv med dit indre lys.
Aftenen vil blive krydret med små anekdoter fra Jettes arbejde med spirituel hyponose og aftenen slutter af med praktisk spirituel hypnose. 

SÅDAN KØBER DU BILLET

Køb billet på cpu.nemtilmeld.dk og få en kvittering via mail. Du behøver ikke printe billetten. Hvis der IKKE er udsolgt, kan du købe billet i døren (kontant eller mobilpay). 

Af hensyn til det praktiske er det en stor hjælp for os, hvis du køber billet på forhånd, så der er bestilt nok kaffe/te og fundet nok stole frem til alle.