Foredrag   (køb billet og læs mere om foredragene på cpu.nemtilmeld.dk

Vi følger Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger i forbindelse med Covid-19. Derfor er begrænsede antal billetter sat til salg, og der kan kun købes billet ved ankomst, såfremt deltagerantallet ikke overskrides iforhold til lokalestørrelse. 
Tirsdag den 19. januar 2021 
ONLINE NYTÅRSKUR for medlemmer 
Link til optagelsen: HENT.  Der er tre optagelser: meditationen 32 min og herefter to lydfiler med indsigter i 2021 ud fra verdens og Danmarks horoskoper.

Torsdag den 4. marts 2021 kl. 19.00 - 21.30
"Hvad er meningen med livet?", foredrag ved Annie Bejart.
Et stort spørgsmål der kan besvares enkelt. Dernæst følger opgaven i at transformere, bruge sine ressourcer, og følge den plan som vi lagde sammen med vores gruppe og vejledere, inden vi blev undfanget. Annie vil denne aften give sit bud på hvad hun har erfaret gennem sit eget liv og 35 år som psykoterapeut, uddannelsesleder og forfatter. Annie har gennem sit liv bevaret kontakten med sin vejleder og har mange gange haft kontakt med klienter og voksne elevers vejledere. Ud over vejlederne kan Annie også kommunikere med afdøde, når det er til gavn for den pårørende.

Tirsdag den 23. marts 2021 kl. 19.00 - 21.30
Om livets essens - kvinders kraft - og historiens dybeste rødder, foredrag v. Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen
Spirituelt medie og underviser har skrevet om livets store spørgsmål og dybe spirituelle budskaber i en tid, hvor det feminines kraft og visdom fødes til stor genkomst på jorden og fortællingen tager sit udgangspunkt i renæssancen - et ord, der netop betyder: genfødsel. Kom og hør forfatter Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen fortælle om bøgernes dybe spirituelle budskaber, deres aktualitet i menneskehedens nuværende tilstand, og om hele processen med at være kanal for dem.

Torsdag den 15. april 2021 kl. 19.00 - 21.30
Klarsynsaften med Vibeke Liljan Broch-Lips
Kom til en spændende oplevelse i den åndelige verdens tegn. Vibeke arbejder seriøst, hvor både etik, humor og kærlighed er i højsæde. Så gå ikke glip af denne spændende aften.
Der bliver 
klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side. Det bliver en oplevelse i livsglædens tegn, som kan være følelsesladet, men beskederne vil blive afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. 
Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu. Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Vibeke prøver at få så mange igennem som muligt.

Mandag den 31. maj 2021 kl. 19.00 - 21.30 (NY DATO)
Når Mindfulness går hånd i hånd med natur- og kunstterapi, foredrag ved Annette Ravn
Der er mange veje til at blive fri indeni. At være fri indeni er ifølge aftenens gæst en forudsætning for ægte spirituel og personlig udvikling. At aflægge sig noget af sit ego og at evne at observere sine tanker og følelser er en nødvendighed for at blive stille indeni. Det at være stille indeni, at være nærværende med det, som er, og at være i naturen er ifølge aftenens gæst et rigtigt godt springbræt for den personlige rejse.
En af vejene er MBSR (mindfulness baseret stressreduktion) mindfulness, kombineret med naturterapi og kunstterapi.
Ved hjælp af afspændingen, det ordløse, symbolarbejdet og kreativiteten opnås stilheden og nærværet – og det er jo det, mange af os dybest set gerne vil i kontakt med.SÅDAN KØBER DU BILLET

Køb billet på cpu.nemtilmeld.dk og få en kvittering via mail. Du behøver ikke printe billetten.