Center for Personlig Udvikling

KONTINGENT
Årligt kontingent for medlemskab er på 100 kr. Fra august er kontingentet på 50 kr. 

Du kan melde dig ind i foreningen eller forny dit medlemsskab ved at: 
1. betale kontant eller Mobilpay ved et af foreningens arrangementer
2. køb medlemsskab på cpu.nemtilmeld.dk, så ligger medlemskortet klar til dig, næste gang du kommer i foreningen
3. send penge på Mobilpay 38445, skriv "kontingent  + dit-navn" i tekstfeltet.

Som medlem får du rabat ved foredrag samt gratis deltagelse i Shine Meditationer, café-aftner, nytårskur og fødselsdagsarrangement.

Du kan følge foreningen på disse to facebookgrupper: Center for Personlig Udvikling Viborg og Shine Meditation Viborg 

PERSONDATAFORORDNINGEN

På et sikkert drev med adgangskode vedligeholder bestyrelsen i CPU et excelark med medlemmer med navn, telefonnummer og mail adresse. Telefonnummer er kun i tilfælde af at mail adressen ikke duer mere, så vi kan sende en sms og gøre opmærksom på det. Vi sender mail ud i forbindelse med indkaldelse til generalforsamling, anmodning om betaling af medlemskab og om arrangementer kun for medlemmer. Evt. kan vi forestille os at sende en mail, hvis vi har brug for flere hjælpere eller den slags. Vi sender altid mails så man ikke kan se hvem de andre medlemmer er (BCC).

Nyhedsbrevlisten håndteres via MailChimp og indeholder udelukkende e-mailadresser. For at blive slettet fra listen om nyhedsbreve, skal der klikkes på "unsubscribe" i en nyhedsmail. Nye medlemmer påføres nyhedsmaillisten ved indmeldelse. CPU har indgået en aftale med MailChimp om sikker håndtering af mailadresserne. Nyhedsmails sendes før hvert foredrag og når vi har nyt program.

Hvis et medlem ikke betaler kontingent, betragtes det som hvilende medlem, og medlemmet skal aktivt bede CPU om at blive meldt ud af foreningen. Udmeldte medlemmers mailadresser slettes ved udmeldelse. Dette er ændret i maj 2018 for at opfylde persondataloven.